beschrijving

Een romantisch oud vakantiehuisje, gebouwd rond 1900, in de loop der tijd zorgvuldig verbouwd, waarbij gelet is op het instandhouden van de oude sfeer... Woonde er vroeger een familie met 6 kinderen(!), is er nu plaats voor 4 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen.

Het huisje ligt net buiten het  centrum van Renesse. Ondanks de directe nabijheid tot het centrum, vindt u rust en veel privacy...de hoge bomen rondom geven  een gevoel van "buiten-wonen"! De afstand naar het centrum van Renesse bedraagt ong. 400m, naar het strand ong. 1km.


Indeling:

woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer

De keuken is compleet ingericht met koelkast, 4-pits gasstel, magnetron. En natuurlijk zijn er voldoende pannen, servies etc.

In de woonkamer vind u 4 fauteuils, een eettafel met 4 stoelen, LCD-televisie en radio/cd-apparatuur.

Eén slaapkamer heeft een bed van 140x200cm, linnenkast en LCD-televisie, de andere slaapkamer heeft 2 bedden van 80x190cm en een sideboard.

De badkamer is luxe uitgevoerd, met bad/douche, wastafel, handdoekverwarming, wasmachine en vloerverwarming. 

Het huisje heeft een relatief grote tuin, waarin verschillende zitmogelijkheden zijn. Uw auto kunt u in de tuin parkeren. Tevens kunt u gebruik maken van een damesfiets. Huisdieren zijn zonder extra kosten toegestaan. In het huisje mag gerookt worden. Gratis internetverbinding.

Bij "foto's" vindt u foto's van de inrichting en de tuin; in het fotoalbum zijn meer algemene foto's te vinden, o.a.  van onze wandelingen met de honden....